Hieronder de gegevens van de gratis voorstelling in Amsterdam-Noord op 29 maart 2007.

Weet je ook waar je deze film gratis kan zien? Reageer hieronder!

Gratis naar naar Oscarwinnende film
An Inconvenient Truth

Draagt u onze planeet een warm hart toe, bent u filmliefhebber of wilt u een interessante avond met muziek, film en discussie? Stadsdeel Amsterdam-Noord en Pand Noord nodigen u uit om donderdag 29 maart gratis de vertoning van de oscarwinnende documentaire ‘An Inconvenient Truth’ van Al Gore bij te wonen.

Voormalig vice-president van de Verenigde Staten Al Gore schetst in de documentaire van het jaar een indringend toekomstbeeld van onze planeet en daarmee ook van onze beschaving. Het is een documentaire die je wakker schudt en die iedereen gezien moet hebben. Gore maakt korte metten met alle mythes en misvattingen over de opwarming van de aarde om te benadrukken dat deze wel degelijk een acuut gevaar vormt. Met An Inconvenient Truth dringt Gore erop aan dat wij nu moeten handelen als we het tij willen keren.
Pand Noord, Meeuwenlaan 98-100, is de locatie van deze speciale avond. Na afloop van de film is er een discussie onder leiding van Teo Wams, directeur van Natuurmonumenten en inwoner van Noord. Ook Kees Diepeveen, portefeuillehouder milieu is aanwezig. Noordse ‘Troubadour’ Jan van Til zal de muziek verzorgen.
Programma en aanmelden
18.45 zaal open
19.15 – 20.55 vertoning film
20.55 – 21.15 pauze met muziek
21.15 – 21.45 discussie
21.45 – 22.30 borrel met muziek

Aanmelden kan bij R.de Jager, tel. 020-6349946 of per email naar film@noord.amsterdam.nl, o.v.v. uw naam, adres en aantal personen. Meld u snel aan, want vol is vol!